Raya 2013: First time Beraya Berjauhan dengan Family

Tahun ini buat pertama kalinya saya beraya di perantauan..cewahh..Macam beraya di oversea pulak.(sebab dulu2 teringin nak beraya di oversea lepas tengok student oversea hantar wish Raya dekat suratkhabar...hik hik.).Tak adela...Saya beraya di rumah mertua di Taiping, Perak. Nervousla pulak rasanya. Tak tahu pandai ke tidak saya ni membawa diri sebagai menantu. Tapi Alhamdullillah, family mertua termasukla ipar-duai, biras padi (=P), semuanya sporting tahap maksim. First day Raya, lepas solat raya, aktiviti bersalam-salaman, makan mee udang ketam (dimasak oleh  tak lain tak bukan Kak Ida) kami sekeluarga pergi ke studio untuk mengambil gambar keluarga. Tahun ini disebabkan dah plan untuk memakai baju raya bertemakan warna turqoiuse, so agakla cantikla kalau diambil gambar untuk dijadikan family potrait.




Di pagi raya bersama Mr. Abang

Bersama Qisya & Zara


Sesi bersalam-salaman


Di studio. Ibu berpantang pun join sesi candid-mengandid


Ale tak boleh tinggal dia punya crutch 


Now u know, u're not so taller than me..=P

Aksi poyo bersama Mr. Abang


And last but not least, aksi romantik kami berdua..hee

Selepas sesi gila-gila bergambar di studio , kami beraya di rumah kawan ayah mertua. Kemudian, beraya di rumah Opah Lenggong (opah belah mak mertua) & rumah Opah Chik di Sumpitan.




Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment