Farewell Lunch for Zai


Sorry izza if pilih gambo ni (cute kot izza buat duckface) ..gambo ni jea yang anoi tak kena block kat cik qema kita..hehe

My colleague yang sama first day kerja di ALH iaitu Zai, akhirnya telah mengorak langkah ke haluan lain. Tidak lagi meneruskan kerjaya di ALH .  So sad sebab  tinggal Zai sahaja (yang malay girl), kerja sama lama dengan saya iaitu hamper 4 tahun. Kami berdua jugak yang pernah ada experience bekerja di Lot 7842 (Lot lama). Bila Zai dah tender, tinggallah saya seorang untuk batch senior  (again untuk malay girl) yang masih bertahan kerja di ALH. Setia betul saya dengan ALH.

Sehari sebelum Zai’s last day, ALH Girls, Ms. Goh, Vallerie, Soo Yee, Isaac & Ming celebrate farewell di KFC, Bukit Jelutong.
Yang ni gambar Izza ok tapi anoi pulak kena block...
Some of ALH Girls

Muka kekenyangan


Too Zai, good luck for your future endeavours. Always keep in touch yea. Through FB pun boleh..

Share this:

,

CONVERSATION

2 comments:

  1. cahayacinta nak makan kfc jugalah huhu...sedih tak ada orang ajak heee..

    goog luck mamber tu ya sis..

    nak oder bantal mucuk ker? pm kat sana ;)

    ReplyDelete
  2. hehe..ala..kfc senang jea nak cari..

    ReplyDelete