My First Win In A Giveaway Segment

Yeay..Akhirnya ada jugak menang hadiah setelah join beberapa Segmen Giveaway. Segmen saya menangi ini adalah Segmen Blogwalking Bersama KisahPondokKecil yang dianjurkan oleh Blogger Salina Johari.
Kemenangan ini membuatkan saya lebih bersemangat untuk berusaha memantapkan kualiti blog saya & juga lebih serius dalam aktiviti blogging.





Blog saya No.5
Tadaaa..No 5 dipilih oleh random.com


Inilah hadiah yang dimenangi.. Beg lipat dari Indonesia & pen dari Royal Malaysian Navy. Personal Card pun ada diselitkan jugak.

Buat Salina, terima kasih atas pemberian hadiah yang sweet ini. Semoga rezeki Salina dalam aktiviti blogging semakin mencurah-curah.

Share this:

CONVERSATION

8 comments:

  1. tahniah..memg teruja kan dpat hadiah..hehe..tak kisah laa kecik ke besar..tp nilai persahabatan maya tu biar kekal terjalin gituuu

    ReplyDelete
  2. tahniah,, tu kena rajin join tu.. mantau rejeki...

    ReplyDelete
  3. tahniah...

    Fiefi follow sini #73

    ReplyDelete
  4. betul yoorin. Kita saling membantu untuk berjaya dalam dunia blogging @yoorin melacolea

    ReplyDelete
  5. Tuela dah join banyak2, baru menang satu..hehe @Eintan Nurfuzie

    ReplyDelete