Farewell Cum Baby Shower At Chacup Cafe, Denai Alam


Farewell lagi..Di Chacup Café jugak pulak tu..Rasanye blog ni tak habis-habis update pasal farewell jea. Hmmm..Taknak cerita lebih pasal  ni. Just nak cerita pasal farewell Ana & Swee Tin, & buat sekali baby shower untuk Ana. Ana dah tinggal beberapa minggu jea nak meletup.

Celebrate farewell cum baby shower di Chacup Café. Tempat nya dekat & tak banyak traffic light nak pergi sana. Tu sebab Chacup Café dah jadi tempat favourite ALH Girls kalau nak buat apa-apa event luar company.



Kali ni saya order Nasi goreng with lamb chop. Rasanya untuk nasi goring agak so-so & lamb pulak agak liat. Yang lain ramai order Grilled Dowry. Diaorang cakap sedap. Memang favourite saya pun order menu ni setiap kali makan di Chacup Café. Tapi sebab dah 3rd time saya makan di sini, tryla menu lain iaitu Nasi goreng tu. Tapi tak berapa nak kena dengan selera saya pulak. Frust sekejap sebab harganya boleh tahan jugak. Kak Pidah pulak order Grilled Chicken Chop with Extra Black Pepper Sauce. Dia komen warna blackpepper sauce dah ok dah, just rasa jea tak meet dia punya selera. Tak boleh challenge Polperro.




Ok, habis review pasal makanan. Just nak wish to Ana & Swee tin Good Luck  on whatever you do & to Ana, Semoga dipermudahkan Urusan Bersalin oleh Allah S.W.T.

Share this:

, ,

CONVERSATION

1 comments:

  1. Alhamdulillah.. tkasih Ms Radhia Razali utk komen anda.. InsyaAllah segala kekurangan kami akan perbetulkan.. thanks again 😊☝🏻SHAJIRY (ChaCUP Cafe)

    ReplyDelete