Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.

Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.

Boleh dapat customized phone casing dengan harga RM20 jea. Memang murah sangat kan. Kalau nak tahu harga asal adalah RM39. Banyak sangat less sangat ni, boleh turun sampai RM20. Di mana boleh dapat offer macam ini untuk customised phone casing. Order dengan Ms. Ying Ng.


Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.

Semua jenis gambar nak print pada phone casing, boleh dibuat. Nak gambar sendiri pun boleh. Nak ada sentimental value dengan mengunakan gambar pasangan pun boleh jugak. Karakter kegemaran seperti dari marvel pun boleh. Senang cakap semua gambar bolehlah, asalkan kita yang sediakan sendiri gambar yang nak print pada phone casing.

Pelbagai model handphone yang boleh ditempah untuk customized casing. Antaranya:

Samsung  Note 2
Samsung  Note 3
Samsung  Note 4
Samsung  Note 5
Samsung S3
Samsung S3 Mini
Samsung S4
Samsung S4 Mini
Samsung S5
Samsung S6
Iphone 4
Iphone 5/5s
Iphone 5c
Iphone 6+
Iphone 6s
Iphone 6

Saya request gambar Superman untuk phone casing iphone 6S. Ini adalah untuk phone Kimchi. Setelah dapat customized phone casing ni, memang puas hatilah dengan hasil kerja ini.

Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.
Superman Design phone casing untuk Iphone 6s Kimchi

Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.
Phone casing yang diberi sangat kemas dan berkualiti.

Berminat nak tempah customized phone casing? Boleh hubungi di: 


No H/P: 0199858151 (Ms. Ying Ng)

Satu lagi, nak dapat dengan harga RM20 kena pakai code seperti yang tertera di bawah. Kalau tak guna code ini, nanti kena bayar dengan harga normal iaitu RM38. 

Wanna Get Customized Phone Casing for Only RM20? Please Read This Review.

Promosi ini juga sah sehingga 30 November 2016. Jadi apa lagi, cepat-cepatlah tempah customized phone casing dengan Ms. Ying Ng supaya sempat merasai promosi ini.

Share this:

CONVERSATION

6 comments:

  1. Replies
    1. cantikkan..tryla order di tBoox. guna kod atas kalau nak dapat dengan harga RM20

      Delete
  2. samsung dengan iphone je ke...huhu kita pakai sony

    ReplyDelete
  3. Lawalah.. Makin menariklah HP memasing..

    ReplyDelete
  4. You could be qualified for a free Apple iPhone 7.

    ReplyDelete