Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt

Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt

Tak tahu pun dah ada jual frozen yogurt di Ikea Bistro. Sangat ketinggalan iolsss ni. Tahu pun daripada Farid. Dia cakap nak beli frozen yogurt di Bistro semasa tengah shopping di Ikea. Terkejut bila dengar dia cakap nak beli yogurt. Bila pulak dah ada yogurt ni. Ingatkan just ada jual karipap, donut, hotdog, ice cream, sama macam dulu. Nampak sangat dah lama saya tak pergi Ikea or tak ambik tahu apa yang dijual di Bistro.Yealah, asyik beratur panjang jea kat Bistro ni. Tue yang dah malas nak singgah membeli di situ.


Creamy Yummy Ikea Frozen Yogurt



Ni nasib baik ada Farid. Dialah yang tolong belikan frozen yogurt while saya & Kimchi beratur untuk membayar barang shopping ikea. Dapatlah merasa Ikea Frozen Yogurt
Frozen yogurt dia sangat creamy, smooth, scoopable & deliciousssss. Dengan ada strawberry topping lagi. Perghh.. Sedap jea bila cair dalam mulut. Harga pun murah. Just RM1.50/cup.

Harga food & beverages yang dijual di Ikea Bistro memang maintain murah. Sebab tu berjela-jela orang beratur nak membeli. Saya memang taklah nak beratur. Hehe. Thanks to Farid sebab tolong beraturkan.

Share this:

, ,

CONVERSATION

1 comments: