Sweet Escape To Cameron Highland With Familia│Surprise Fourth Birthday Celebration For Imaan Safiyya

Hotel De' La Ferns, Cameron Highland
Celebrate di balkoni bilik, menghadap permandangan gunung-ganang

Ahad lepas, Imaan Safiyya telah dikejutkan dengan sebuah majlis sambutan hari lahirnya oleh keluarganya semasa dia sedang bersantai-santai di Hotel De' La Ferns, Cameron Highland. Errrr..Ni bukan ayat Oh Bulan tu ke. Yang dari entri Nora Danish Surprise Birthday Celebration tu. Hanya level retis (artis) sahaja tau yang layak guna ayat Oh bulan ni. Eh, Dak Imaan pun retis jugak apa.  Bukan senang nak dapat surprise birthday celebration di hotel, yang tempatnya bercuaca sejuk. Hanya level retis sahaja tau yang layak dapat layanan curlass superb gitew.

Hotel De' La Ferns, Cameron Highland
Potong cake

Ok dah dah. kang nanti ada pulak orang duk google pelakon cilik mana Imaan Safiyya ni. Berlakon filem Samarinda mana satu. Dak Imaan bukannya retis yang macam Mia Sara tue. Dak Imaan dapat layanan seperti retis oleh mak paknya. Of course lah kan. Mak pak akan cuba yang termampu & buat sebaik yang boleh demi untuk mengembirakan hati anak. Tue yang buat birthday celebration ala-ala Nora Danish(la sangat..haha) punya untuk anakndanya.

Hotel De' La Ferns, Cameron Highland
Almond Chocolate Cake

Selaku auntie (saya), uncle (Kimchi), cousin (Dak Zafran) birthday girl, kitaorang pun take part dalam pembikinan birthday celebration Imaan. Selain join pergi Cameron Highland untuk birthday celebration, kitaorang juga menyediakan birthday deco.  Untuk cake pula, Enal & Alim (Imaan’s parents) beli di Cake’s House di Tanah Rata.

Hadiah of course ada beri. Saya belikan set pizza maker untuk Dak Imaan. Kot dengan mainan ni, dah besar nanti Dak Imaan minat nak buat yang real punya. Boleh buatkan untuk mak, pak & adiknya.hehe. Selain set pizza maker, Dak Imaan jugak dapat set doctor accessories dari nannynya & set patung baby alive dari parents kesayangannya.

Hotel De' La Ferns, Cameron Highland
Hadiah-hadiah yang Imaan dapat

Dak Imaan speechless jugaklah bila dapat kejutan sambutan hari jadi oleh mak paknya. Tak keluar sepatah kata dari mulut Imaan sepanjang-panjang sambutan harijadinya berlangsung. Sampai time buka hadiah pun still tak berkata-kata. Terharu sangat tue. Hehe.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

24 comments:

  1. ala bestnya dapat surprise. untung Imaan tau. siap dapat baby alive pulak tu. cake nampak sedapppp

    ReplyDelete
  2. Wah.. Jauh celebrated birthday..

    ReplyDelete
  3. seronok la Iman sambut birthday kat CH...

    ReplyDelete
  4. Kek tu sedap je nampak....haih...btw happy besday retis kecik
    Semoga awak menjadi anak yang solehah =)

    ReplyDelete
  5. hihi, comel je reaksi dia, selamat hari lahir imaan!

    ReplyDelete
  6. Happy birthday imaan comel

    ReplyDelete
  7. To Iman.. Happy birthday.. Semoga membesar dengan sihat dan cemerlang..

    ReplyDelete
  8. happy birthday imaan... bestnya celebrate kat sana

    ReplyDelete
  9. Mesti happy sgt dak Imaan kan? Sejuk-sejuk gitu mkn kek... Nyam nyam

    ReplyDelete
  10. Happy Belated Birthday Imaan..
    Seronok birthday Imaan sambut di CH, terasa nyaman..
    Kek pun nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  11. Wahhh seronok sangat dapat sambut bedey kat sana.. Leh makan stoberi..

    ReplyDelete
  12. Alolo so cute :) Happy birthday Imaan ^^

    ReplyDelete
  13. Syok yer la kecik2 dah dapat suprise bithday ala-ala retis gitu..

    ReplyDelete
  14. atotototo comel dia celebrate kat CH hihi.. baby alive tu takotla. dari kecik takoot huhu..

    ReplyDelete
  15. WOw...bestnya asyik berjalan je

    ReplyDelete
  16. Wah...Celebrate dgn strawberry tu yang mahal tu...huhu...

    ReplyDelete
  17. HBD Dak Imaan.. Comelnya budak tu

    ReplyDelete
  18. Heppy belated bedayy Imaan.. semoga membesar sihat sempurna jadi anak yang soleh ya sayang.. Anah helwah ya Imaan

    ReplyDelete
  19. happy birthday iman..jauh celebrate..okla sekali sakala buat kenaangan..heh

    ReplyDelete
  20. happy belated birthday imann comel..

    ReplyDelete