HanaTajuddin Teelicious│ Tshirt Semi Kasual Yang Tidak Perlu Iron

Bapak serabut kepala bila terlewat bangun untuk pergi check up di PPUM.  Tahulah kalau lambat sedikit sampai di semi goverment hospital ni, parking susah nak dapat  & dapat giliran check up lambat. Lepas mandi & solat subuh, saya cuma ada 10 minit sahaja untuk bersiap. The problem is (speaking sat.haha) satu pakaian pun tak iron lagi. Erghhh... Time overslept lah, tak iron pakaian awal-awal.

So, nak buat macam mana ni. Seluar dan shawl, tak ada masalah sebab ada yang tak perlu iron. Yang masalah ni adalah baju. Sebabnya semua maternity blouses kena iron dan ambil masa nak iron. Saya dah tak ada masa nak iron ni.

Gambar dari Google

Belek punya belek pakaian di almari, ternampak satu tshirt labuh yang tak perlu iron. Tapi tshirt ini bukan maternity wear. Tak apa, cuba dan jayalah pakai tshirt ni.

Tengok-tengok saya tak ada masalah untuk mengenakan tshirt walaupun sedang mengandung. Sebabnya materialnya mudah memeri. Nak tahu apa tshirt, tak perlu iron & mudah memeri(stretchable)  ini. Tshirt ini tak lain tak bukan adalah HanaTajuddin Teelicious.


Nasib baik sempat dapat nombor giliran awal.

Walaupun HanaTajuddin Teelicious labuh hingga menutupi punggung, tapi masih mempunyai ruang di bahagian paha. Jadi saya tak ada masalah nak banyak bergerak semasa check up.

http://hanatajuddin.com.my/product-category/tops/t-shirt/
Tengah berpeluh-peluh ni sebab pembawakan mengandung. Tapi tak nampak ketara pada HanaTajuddin Teelicious yang saya sedang berpeluh-peluh.

Selain itu, badan berpeluh-peluh sebab pembawakan mengandung pun masih tidak meninggalkan ketidakkeselesaan pada badan saya.  Sebabnya HanaTajuddin Teelicious mengunakan material yang serap peluh.

Satu lagi, HanaTajuddin Teelicious juga sesuai dipakai untuk acara semi kasual. Sangat sesuailah saya memakai tshirt ini sebab saya memang nak kena berpenampilan semi kasual. Selepas check up, nak pergi melawat newborn sepupu pulak di PPUM jugak. Nak pergi melawat orang yang baru lepas bersalin tambah lagi menerima cahaya mata pertama haruslah berpakaian semi kasual. Tak akan nak berpakaian macam buang sampah di depan rumah sahaja.

Yang seronoknya, semasa melawat newborn HanaTajuddin Teelicious masih kekal sama seperti saya pakai pada awalnya. Tiada ada kedut, tiada nampak peluh & sebagainya walaupun sudah setengah hari saya dah berada di hospital.


http://hanatajuddin.com.my/product-category/tops/t-shirt/
Check up sudah selesai. nak pergi melawat newborn pulak. HanaTajuddin Teelicious masih kekal cantik & tidak kedut.

Memang banyak kelebihan HanaTajuddin Teelicious ni. Rasa macam tak cukup ada satu sahaja. Kena tambah lagi koleksi HanaTajuddin Teelicious dengan beli warna-warna lain. Haaa..lupa nak beritahu, HanaTajuddin Teelicious ada banyak pilihan warna tau. Nak tahu warna apa yang ada? Boleh tengok di gambar-gambar bawah ataupun rujuk di link http://hanatajuddin.com.my/product-category/tops/t-shirt/.

http://hanatajuddin.com.my/product-category/tops/t-shirt/

http://hanatajuddin.com.my/product-category/tops/t-shirt/
Pilihan warna Teelicious yang ditawarkan oleh HanaTajuddin

Kalau berminat juga nak dapatkan HanaTajuddin Teelicious seperti saya, boleh dapatkan maklumat lanjut (warna, cara pembelian, lokasi showroom dah lain-lain) dengan layari di:

Website: www.hanatajuddin.com

FB: https://www.facebook.com/HanaTajuddinHT/?

IG: @HanaTajuddin


Share this:

CONVERSATION

23 comments:

  1. cantiknya!! memang selesa kan nak pakai ke mana2? heee..IQ pun suka!

    ReplyDelete
  2. banyak kan color teelicious ni...cantik lak tu...harus grab color lain gak

    ReplyDelete
  3. Tak perlu iron tu yang best, senang nak bawak travel.

    ReplyDelete
  4. Nampak ceria ibu mengandung pekena baju ni. Tak yah iron dan warna pun cerah.

    ReplyDelete
  5. Wah bagusnya tak perlu iron. Takde la ambil masa yang lama untuk bersiap kan...

    ReplyDelete
  6. Kakak saya mesti sukakan baju ni. Dia seorang yg sangat sibuk and kerap complain tak sempat nak gosok baju bila nak jumpa client. This should work for her. Thank you for this post :)

    ReplyDelete
  7. Cantik dan sesuai pula warna tu dengan radhia.. cun laa dear. Pilihan warna yang lain pon menarik..

    ReplyDelete
  8. Cantik cantik pilihan kaler yg ada tu, menarik laa plak

    ReplyDelete
  9. whoaa,, best part baju yang takyah iron!!! http://nineteencapri.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. hi geng mommy to be.. selesa pakai walau mengandung

    ReplyDelete
  11. cntiknyaaa ala ala baggy shirt...suka style mcm ni

    ReplyDelete
  12. sama la..x suka iron-iron baju sgt...
    bkn kata t-shirt...baju kurung skrg ni pun ade yg jenis x yah iron..hehehe

    ReplyDelete
  13. banyak warna yang cantik2 kan

    ReplyDelete
  14. Material kain dia mmg selesa sangat. Yang penting tak payah nak iron!

    ReplyDelete
  15. Cantik semua warna baju ni..simple bu elegant..the best part tak yah gosok tu...

    ReplyDelete
  16. cantiklah...tak perlu iron lagi cantik buat akak yang mmg kadang tu malas nak iron baju kikiki

    ReplyDelete
  17. Kalau malas tu selalunya main pakai je apa ada depan mata. Lawa lawa warna bajunya Hee. Tertarik pulak hee.

    ReplyDelete
  18. selalu shu iron baju hari ahad untuk seminggu.sebab kalau lambat nak sauk-sauk ni scary :)

    ReplyDelete
  19. sekarang ni dah byk jenis tee yg tak perlu nak iron... best tee mcm ni, just pakai , nampak kemas dan selesa pula tu ...

    ReplyDelete