Tebus Zalora Cash Voucher Bernilai RM100│Hasil Review Untuk Zalora Yang Kedua

Alhamdulillah, dapat lagi collaborate dengan Zalora untuk kali kedua. Hasilnya, dapat cash voucher bernilai RM100 untuk pembelian di Zalora online shopping. Click sini untuk baca penulisan review oleh saya untuk pihak Zalora----->SINI


Zalora Cash Voucher bernilai RM100 dah selamat digunakan


Kat mana saya dapat voucher code tue.. Tadaa..tengok screenshoot email di bawah..Token dari Zalora, hasil tulis review mengenai boots



Tak sampai seminggu selepas order, terus sampai parcel.

Token yang saya dapat daripada collaboration pertama, saya tebus dengan memilih 2 helai blouse. Token kali ini, sama blouse jugak. Tapi sehelai jea. Sebab sehelai pun dah RM80. lagi RM20 saya pilih travel lungage tag.

Sehelai blouse & 1 piece of luggage tag. Disebabkan blouse ni bukan untuk maternity, tak dapatlah nak OOTD buat masa sekarang

To Zalora, thanks kerana beri peluang menulis review untuk pihak Zalora. Next time, pilihlah saya lagi. Ahaks.

Share this:

CONVERSATION

12 comments:

  1. Jeles pulak, zumal baru dapat sekali jer job dari zalora tu...

    ReplyDelete
  2. bestnya
    alhamdulillah rezeki tu

    ReplyDelete
  3. AlhAlhamdulil .. Rezeki tu.. Sha tak tebus lagi voucher tu..

    ReplyDelete
  4. Selain shopee Zalora pun berhantu..sekali beli sure nak lagi dan lagi kan

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki tu, bestnya

    ReplyDelete
  6. Lawanya blouse hee. Zalora memang banyak benda lawa lawa. Rambang betul mata hehe.

    ReplyDelete
  7. rindu nak bekerjasama lagi dengan Zalora tu hehehe

    ReplyDelete
  8. syukur, rezeki kan ... tuunggu lepas bersalin nnt bolehlah OOTD blouse tu ...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... hasil dari ber blog ni mmg tak sia-sia kan.. murah rezeki.. ^^

    ReplyDelete