March Giveaway By Penselduabee




Assalammualaikum & Salam Sejahtera.

Saya ingin menganjurkan March Giveaway by penselduabee. GA ini adalah untuk merapatkan ikatan ikhwah sesama rakan blogger dengan penyertaan di March Giveaway By Penselduabee ini.

Ada dua hadiah yang ditawarkan untuk dua pemenang bertuah. Top komentator juga akan menerima hadiah. Top komentator juga boleh memenangi  hadiah yang ditawarkan jika nama ada naik semasa pemilihan dilakukan untuk dua pemenang yang mengunakan random.org. 5 lagi pemenang akan dimasukkan ke dalam April bloglist penselduabee.


Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee blog tarot the fool & blog ehbelogaku

2. Add to Circle G+RadhiaRazali 

3. Like FB page penselduabee & Sang Aura

4. Follow Instagram Radhia87 

5. Follow twitter RadhiaHaafiza 

6. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 5/3/18- 31/3/18. Komen di entri berkaitan dengan March Giveaway By Penselduabee  ini tidak dikira.

7. Buat entry bertajuk "March Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).

8. Publish entry tersebut

9. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.

10. Share/ping entry "March Giveaway By Penselduabee"  dari blog saya ini di facebook.



Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja. Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..

Giveaway ini akan berlangsung dari 5 March- 31 March 2018



Senarai Hadiah

2 3 pemenang

1 x Realash Eyelash Enhancer (worth RM240)

1 x Green Shawl Bubble + sunglasses



1 x 1 box Micrite 3D All Use Mask (disponsor oleh Blogger ehbelogaku)

Top komentator

1 x RM20

5 pemenang

Bloglist


Hope peserta jujur & boleh follow semua syarat GA ini. Kalau ada syarat yang tak boleh buat, inform di komen atau di entri GA yea.  Peserta yang gagal mematuhi syarat-syarat tanpa memberitahu sebab- munasababnya (seperti tiada akaun atau etc), penyertaan akan terbatal.

Jika bilangan peserta tidak cukup 30 orang, GA akan terbatal yea. Tetapi jika bilangan peserta melebihi 100 orang, saya akan tambah satu lagi hadiah & seterusnya jika bilangan follower blog penselduabee mencapai 700 orang saya akan tambah 2 lagi hadiah.

Apapun, wish all of you the best of luck.


Share this:

CONVERSATION

52 comments:

  1. ana join ya http://adna2029.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  2. Thank you for invite ^^ nanti saya join ya! inshaallah...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih invite.. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  4. Selamat menganjur giveaway ya..

    ReplyDelete
  5. join sini...

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  6. wahhhh mesti ramai join nih
    bagus2

    ReplyDelete
  7. kita join
    http://www.kisahsidairy.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum .. saya join :)

    https://z3tty.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  9. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee-31mac2018.html

    FB/TW/IG - jmbelogs

    ReplyDelete
  10. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya uollsss..cikyan belum ada mse utk join lg..nnt cikyan join ya !

    ReplyDelete
  13. terima kasih jemput, saya join tau :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  14. SA joined ye..

    http://www.suriaamanda.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,, Nik join giveaway ni tapi Nik tak ada akaun Twitter atau akaun Instagram. Terima kasih :)

    https://ailya-saffaa.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  16. Dah join yer!!

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  17. Dah join :)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  18. joinnn

    http://www.mialiana.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum...semoga ramai sertai GA mi ye, terima kasih pelawa akak join GA ni, inshaAllah jika henfon dah ok akak join, sebab bila enfon takde takdapat pulak akak nak follow syarat yang diberikan.

    ReplyDelete
  20. Dilah join ya...

    http://www.ceriteraibu.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  21. saya join ya.. Bismillahirahmanirahiim...
    https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  22. http://sharoangah.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  23. Done join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum
    S.K. join
    Semoga sentiasa dimurahkan rezeki
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  25. http://www.jiakreatifelt.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  26. done join...

    http://www.mrspip.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  27. https://messarah.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  28. salam. ok dah join

    http://www.wanisukarno.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  29. Hi sis. Ika join ya. :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  30. Nak join tapi takde twitter la pulok!!!

    ReplyDelete
  31. Terima kasih menjemput...

    Join..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  32. ain join :)

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  33. tq sbb sudi jemput. skrg tgh bz menanda kertas. kalau sempat sy join ye?

    ReplyDelete
  34. http://queensyanis.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum, Join jugak cuma tak folllow twitter sbb memang acc tak active pun.
    https://rodiahamir.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  36. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  37. join

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  38. joinn

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  39. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  40. Joined:

    http://www.mariafirdz.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  41. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  42. joinnn

    http://ftndiana.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  43. http://sayasyiera.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  44. syu join.

    http://www.syuhadasalleh.com/2018/03/31/march-giveaway-penselduabee/

    ReplyDelete