SENARAI NAMA PEMENANG MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE



MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE  sudah pun tamat pada 31/3/18. Seramai 36 orang menyertai GA ini tetapi hanya 28 sahaja yang memenuhi syarat-syarat dengan jayanya. Penyertaan yang selebihnya terpaksa digugurkan kerana penyertaan tidak lengkap. Kena buat macamni sebab nak berlaku adil kepada peserta yang follow syarat ini.

Tanpa membuang masa, saya ingin mengumumkan nama para pemenang MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE. Berikut adalah senarai nama pemenang.

Top Komentator

1 x RM20

Mrs Pip
21. MRS PIP
http://www.mrspip.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html 

1 x Realash Eyelash Enhancer (worth RM240)
34. FATIN DIANA
http://ftndiana.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html


1 x Green Shawl Bubble + sunglasses
19.S.K.
http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html (ok)

1 x 1 box Micrite 3D All Use Mask (disponsor oleh Blogger ehbelogaku)
5. NUR IZZATI
https://z3tty.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html 


5 pemenang
Bloglist
14. MIA LIANA
http://www.mialiana.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

23. WANI SUKARNO
http://www.wanisukarno.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html 

19.S.K.
http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html 

33. MARIA FIRDZ
http://www.mariafirdz.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

10. AMANDA SURIA
http://www.suriaamanda.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

Tahniah kepada para pemenang. Kepada para pemenang hadiah, bolehlah email Nama Penuh, Alamat Untuk Pengeposan Hadiah, Link Entry GA, No Telefon & email address ke radhia_87@yahoo.com. Kepada pemenang wang tunai, email Nama penuh, link entry GA, no akaun & nama bank. Tahniah sekali lagi.

Share this:

CONVERSATION

22 comments:

  1. Tahniah semua yg menang ... eh, nama kita pun terselit juga :)) ... rezeki sangat...

    ReplyDelete
  2. Tahniah semuanya.. smoga rezeki sentiasa ada untuk kita smua masa akan dtg..


    http://www.byshaz.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua yang bertuah tersenarai sebagi pemenang.

    ReplyDelete
  4. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang.bestnya dapat hadiah

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  7. tahniah semua...bukan rezeki saya kali ni

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ada rezeki kat sini. terima kasih

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada semua pemenang ^^

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki .. ada terselit nama disitu ^^
    hadiah dah sampai sis.. terima kasih :)

    https://z3tty.blogspot.my/2018/04/hadiah-dari-giveaway-penselduabee-dah.html

    ReplyDelete
  11. Eh ada nama kita terselit la...hehehe..thanks...buat pemenang lain tahniah ye..

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang !! tak sempat nk join..next time yer !
    singgah dari https://aenoyou.blogspot.my

    ReplyDelete