Farm Stay Vacation At Agrofarmstay @Skill-Tech, Durian Tunggal, Melaka

Agrofarm stay adalah pusat penginapan yang berkonsepkan pertanian dan kedesaan. Jadi apabila bercuti di resort ni kita akan merasai suasana di dalam ladang dan desa.



Kalau dah lama ladang, of courselah akan ada haiwan ladang. Tue sebablah kami bercuti I Agrofarmstay Resort. Boleh bawak anak-anak lihat dan juga interaksi dengan haiwan ladang.





Selain ladang, di Resort ini juga ada swimming pool. Lagilah budak-budak seronok apabila sampai di sini. Budak-budak memang tak boleh lari dari swimming pool.

 





Bilik penginapan di resort ini saya boleh beri tiga bintang. Dari segi kebersihan, kemudahan dan kesemuanya boleh dikatakan memuaskan hati.

 Single room

 Bilik air yang bersih

Family room

Actually tempat ini sesuai untuk aktiviti teambuilding. Semua kemudahan yang diperlukan aktiviti teambuilding ada seperti dewan makan, dewan perbincangan, jungle trekking dan sebagainya. Even karaoke pun ada.

 Bilik karaoke

Kami sangat having fun bercuti di Agrofarm Resort especially Dak Zafran. Just nak cari tempat makan agak jauh sedikit dari resort ni. Overall saya boleh bagi tiga bintang.

Share this:

, , ,

CONVERSATION

6 comments:

  1. menarik juga bawa anak-anak ke tempat macam nie..

    ReplyDelete
  2. nampak sangat menyeronokkan percutian di ladang

    ReplyDelete
  3. Hello,
    Anybody, want a holiday with family, friend or honeymoon in Bali, Need a private driver while in Bali?

    Maira Tours Bali private tour driver and guide services one of the leading travel agency in Bali. Let’s explorer the beautiful Bali with us We always make sure you get the best private tours guide services in Bali. we provide you up to date information on attractions and must see sites in our tour packages

    Our services are carefully designed to combining culture and natural riches with comfort, luxury, safety and delightful to create a your holiday

    Make your beautiful and magnificent holiday come true with the Maira Tours

    Our team is incredibly respectful, educated and professional with years of hospitality knowledge of Bali tour and travel sector. A friendly, helpful with professional guide will bring you from the Bali airport to your hotel stay is completely safe air-conditioned vehicle


    Office Address :

    Telp. +62361-9079831

    WhatsApp . +6282235160518

    Bali private tour driver | Tour packages | Transport services

    ReplyDelete
  4. fuhhh jarang ada bilik karaoke ni haha

    ReplyDelete
  5. Menarik juga bercuti di agrofarm stay ni. Ada kebun dan swimming pool. Close to nature.

    ReplyDelete