Menyambut Ramadhan di Zawara Coffee Katanya...

Sebelum kedatangan bulan Ramadhan, ALH Girlss decide nak menyambut di Zawara Coffee. Sesi rehatkan otak katanya. Setelah all out kerja membanting tulang, tulang empat kerat, apa salahnye sekali-sekali memanjakan diri dengan lunch di tempat cozy macam Zawara Coffee ni. Cehh,Cakap kerja membanting tulang macamla kerja buruh kasar. Kerja tak buruh kasar pun, tapi otak 150% digunakan. Penat seyh.. 

Kaunternye mengunakan kontena.."Bagus, recycle balik bahan terguna" Kata ALH Girls yang dari company recycling..hehe

Izza pulak dengan geng uniform pokok..

Belakang tu Duta Sandwish Zawara Coffee..hehe

Saya, Lina & Izza order Spaghetti Arabiata. Konon order heavy meal nak bagi perut kenyang lama. Tapi banyak ni jea dapat. Memang tak dapatla nak kenyang sampai ke petang. 

The rest order sandwich. Nampak sandwich ni lagi sedap compare spaghetti

Tak tau alat ni panggil apa. Alat ni akan berbunyi kalau meal kita dah ready untuk diambil di kaunter.

My comment about the food is spaghetti just so-so. Tak ada kelainan pada spaghettinya. Kalau sandwish sedap. Beverage jugak sedap, and then variety pulak tu. Macam-macam jenis blended ada dijual. Saya kalau nak pergi lagi Zawara Coffee, just for  sandwish & beverage but not for spaghetti.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a comment