Birthday Pool Party & BBQ At Ale's House..

Pool party gitew…dengar macam high class party sangat kan..ahaks..memang ada pun swimming pool. Tapi paddling  pool yang sesuai untuk budak-budak mandi ajela. Mak Pak tak boleh join. Mau ranap pool ni kalau mak pak duk mandi sekali. Just duk monitor budak-budak mandi sambil berbbq.  Seronok budak-budak mandi air. Dak Zafran sampai melalakla bila suruh stop mandi & keluarkan dari pool.

Time BBQ, ada potong cake untuk celebrate birthday Ale & Dak Zayyan. Pak & Anak lelaki sama-sama lahir pada bulan December.

Sambil makan juga, Kimchi & Alim tolong buat kerja pertukangan. Pasang apa yang patut macam shelves, pipe repair & etc sebab Ale & Kak Ida baru jea pindah masuk rumah ni. 


Kimchi tolong buat kerja pertukangan..Biasala baru pindah rumah. Banyak benda nak kena pasang.

Luas jugak rumah baru Ale & Kak Ida

 Nampak tak satu group ber 'pool' party di situ..Mak-mak buat preparation untuk birthday party.

Tak join pool party pung, baju saya kena gak tempias.huhu..

Seronokla yea.

Sesi potong cake pak & anak

Selfiee..kabur aiii

BBQ


Our simple meal tapi sedap & mengenyangkan. Ada cakes, chocolate, coleslaw, corn & BBQ chicken & hotdog. Chicken, corn & hotdog tak ada dalam gambar sebab belum siap lagi.

Ready untuk makan

orang kuat BBQ

tengah bakar ayam, jagung & hotdog

Dak Zayyan dapat hadiah backpack dari nanny

Dak Zafran pun dapat jugak. Stail nanny diaorang macamtu. Yang tak birthday pun akan dapat jugak.  

Kalau nak buat aktiviti BBQ lagi, boleh datang rumah Ale & Kak Ida. Rumah diaorang adalah conner lot, yang sangat sesuai nak buat aktiviti outdoor, macam BBQ, camping & etc...Anyway, to Ale & Dak Zayyan, Happy Belated Birthday. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.

Share this:

, ,

CONVERSATION

10 comments:

  1. wah... meriah dpt sambut hari lahir sesama yer anak n ayah.... anak2 pesta pool seronok sgt la yer... :)

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari blog kak mia.
    semoga dipermudah Allah urusan kita pada tahun ini, Aamiin.

    -cahayakehalusankelembutan.blogspot.my-

    ReplyDelete
  3. I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post. Gartenpools

    ReplyDelete
  4. I have read all the comments and suggestions posted by the visitors for this article are very fine,We will wait for your next article so only.Thanks! Pool

    ReplyDelete
  5. This particular papers fabulous, and My spouse and i enjoy each of the perform that you have placed into this. I’m sure that you will be making a really useful place. I has been additionally pleased. Good perform! Stahlwandpools

    ReplyDelete
  6. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained! Poolleiter

    ReplyDelete
  7. nice bLog! its interesting. thank you for sharing.... proposal packages sydney

    ReplyDelete
  8. This valuable appear to be most certainly good. Those very tiny facts are designed implementing a wide variety for experience know-how. That i love the reasoning behind a lot. visit site

    ReplyDelete
  9. This particular papers fabulous, and My spouse and i enjoy each of the perform that you have placed into this. I’m sure that you will be making a really useful place. I has been additionally pleased. Good perform! Pool

    ReplyDelete
  10. Hi there! Nice material, do keep me posted when you post something like this again! I will visit this blog leaps and bounds for more quality posts like it. Thanks... Ovalbecken

    ReplyDelete