Dataran Lang│ Another A Must-Visit Landmark In Langkawi

Dataran Lang

Selesai aktiviti aktiviti island hopping, balik bilik hotel dahulu. Settle semua urusan likes mandi and etc, pergi tempat wajib singgah Langkawi iaitu Dataran Lang. Di Dataran Lang ada patung helang gergasi, yang juga merupakan landmark Langkawi. Kat situ just bergambar sahajalah. Nak tengok sunset pun tak dapat sebab terlindung di sebalik bukit.


Dataran Lang


Dataran Lang

Dah bergambar, shopping di Kompleks Haji Ismail. Kat situ just shopping chocolate sahaja. Settle shopping, pergi ke airport untuk hantar Niita naik flight balik ke KL.
To Niita, thanks again for everything. Disebabkan Niita punya negotiation skill yang hebat, dapat melepasi first stage check in di airport. Thanks again.


Dataran Lang
Niita dah nak naik flight balik KL dah. Dak Zafran says "Acehh Akak Niita for everything"


Share this:

, , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a comment