Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com




Assalammualaikum & Salam Sejahtera.

Saya ingin menganjurkan Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com pada bulan merdeka ini. GA ini adalah bersempenakan bulan kemerdekaan negara kita & pada masa yang sama dapat merapatkan ikatan ikhwah sesama rakan blogger dengan penyertaan di Giveaway By penselduabee.blogspot.com ini.

Ada tiga hadiah yang ditawarkan untuk tiga pemenang bertuah & semua hadiah adalah BRAND NEW. Top referral & Top komentator juga akan menerima hadiah daripada saya iaitu wang tunai sebanyak RM10. Top referral  & Top komentator juga boleh memenangi  hadiah yang ditawarkan jika nama ada naik semasa pemilihan dilakukan untuk tiga pemenang yang mengunakan random.org.  5 lagi pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist penselduabee.

Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool.
2. Add to Circle G+RadhiaRazali 
3. Click iklan Nuffnang & Lazada saya.
4. Like FB page penselduabee
5. Follow Instagram Radhia87 
6. Follow twitter RadhiaHaafiza 
7. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 1/8/17- 31/8/17.
8. Buat entry bertajuk "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
9. Publish entry tersebut
10. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
11. Share/ping entry "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"  dari blog saya ini di facebook.
12. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 1 August- 31 August 2017

Senarai Hadiah
Top Referal
1 x RM10

Top komentator
1 x RM10

3 pemenang

1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 


1 x Stainless Steel Insulated Double Wall Travel Coffee Mug


1 x  notebook, keychain & fridge magnet (saya akan upload bila dah ada gambar)

5 pemenang
Bloglist

Hope peserta jujur & boleh follow semua syarat GA ini. Kalau ada syarat yang tak boleh buat, inform di komen atau di entri GA yea.  Peserta yang gagal mematuhi syarat-syarat tanpa memberitahu sebab- munasababnya (seperti tiada akaun atau etc), penyertaan akan terbatal.

Jika bilangan peserta tidak cukup 30 orang, GA akan terbatal yea. Tetapi jika bilangan peserta melebihi 100 orang, saya akan tambah satu lagi hadiah & seterusnya jika bilangan follower blog penselduabee mencapai 500 orang saya akan tambah 2 lagi hadiah.

Apapun, wish all of you the best of luck.

SENARAI NAMA PESERTA

Share this:

CONVERSATION

70 comments:

  1. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut bulan kemerdekaan! Saya joined.

    https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  3. hadiah menarik..good luck semua

    ReplyDelete
  4. saya join
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nadia join GA.. tapi saya tak bukak link blog Nadia. Nadia kena approve saya dahulu...

      Delete
  5. all the best untuk semuaa yg join

    ReplyDelete
  6. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  7. done join

    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  8. Akak....ig fb twitter semua nan ado...bole join dak...huaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jea...sebab Nini dah beritahu yang ada syarat tak boleh follow sebab ada yang tak ada account..

      Delete
    2. Wahhhh....nak join la kalau macam tu =)

      Delete
  9. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    saya join eh

    ReplyDelete
  10. done this and that...
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  11. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  12. saya join ya..

    http://herneenazir.com/2017/08/02/merdeka-giveaway-by-penselduabee-blogspot-com/

    ReplyDelete
  13. Salam Semua. GV join juga.:D
    http://galaksiviral.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  14. join...
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  15. as salam..bismillah,,,saya join ni..
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  16. As salam.
    Saya join ga ni
    http://salatulzarida.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  17. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa nak bagitau akak twitter kinah takde.

      Delete
  18. joinnn

    http://www.mialiana.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    twitter xdapat nak follow. lupa password...

    ReplyDelete
  19. http://queensyanis.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  20. salam , dah join :D


    http://www.aerillhassan.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  21. salam

    http://themaiman.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    joined :)

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  23. Saya join http://www.ronaldmohoni.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html?m=1

    ReplyDelete
  24. Join jugak..

    http://www.leaazleeya.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  25. SA Joined
    http://www.suriaamanda.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  26. Join....

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspotcom.html

    ReplyDelete
  27. joinzz

    http://marblemomo.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  28. Join juga :)

    http://www.helloaiman.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    helloaiman

    ReplyDelete
  29. Sya join ye :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    maaf saya tak de instagram and twitter hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane nuffnang , hua T.T tak jumpa T.T

      Delete
    2. tak keluar yea..tak apalah sis ignore sahajalah syarat ni kalau tak keluar

      Delete
  30. http://www.maisarahsidi.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspotcom.html

    :)

    ReplyDelete
  31. OK done all the steps =)
    JOIN >> http://www.ceritahuda.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  32. https://irismyra.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html?m=1

    Done join and follow rule.. Tq

    ReplyDelete
  33. Ada jugak...Thanks, entry ini akan dishare untuk memperbanyak peserta

    ReplyDelete
  34. join http://msvelentine.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  35. akhirnya siap juga.. done join

    http://milzah89.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  36. Mama join juga ye
    http://mama-syafi.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  37. Join sini jugak. Terima kasih atas jemputan tuan blog :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  38. saya join https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, join jugak tapi mintak maaf kerana saya takde akaun IG dan twitter..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  40. Orang indonesia boleh join ke sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada alamat pengeposan di Malaysia, boleh join Sis

      Delete
  41. Join :)

    http://aninashyqinlife.blogspot.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  42. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  43. Tak dapatlah Mrs. A nak join Twitter takde lorrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jea join Mrs A. sebab Mrs A dah inform yang Mrs A tak ada twitter..meh2 join

      Delete
  44. https://duniasaya2001.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway.html?m=0

    ReplyDelete
  45. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  46. join http://trivlogsim.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  47. http://www.aimisyahirah.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  48. Lokman join kak..
    http://www.hakimramli.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  49. sy join ye

    http://www.ceriteraibu.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  50. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  51. http://www.munirahizzan.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    sy join :)

    ReplyDelete
  52. join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  53. Adelia join

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  54. assalamualaikum PDB...mama dtg menjoinkan diri...
    http://maszull.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  55. All the best pada semua yang menyertai. InshaAllah, sekiranya berkesempatan nanti Nisa akan join ya.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  56. saya join yer.. moga ada rezeki http://letsliveourlive.blogspot.com/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html

    ReplyDelete
  57. flowereatflour.wordpress.com/2017/08/16/5/

    ReplyDelete