Won Premium Chocolates Worth RM100 From Chocolate Free Give-Away Contest By Cerise Alpha

Pemenang kelapan

Haritu ada menang hadiah bernilai RM100 iaitu produk tollyjoy. Ni ada lagi menang hadiah bernilai RM100 jugak. Hadiah tu adalah Cerise Alpha Premium Chocolates. Alhamdulillah. Rezeki.

 Selphie dulu sementara tunggu chocolate saya ready untuk diambil

Dapat dah..paper bag pun cantik

Chocolates yang saya menangi adalah sekotak premium chocolate yang dalamnya ada 12 pieces dari Chocolate Free Give-Away Contest. Give away ini di anjurkan oleh Cerise Alpha. RM100 ada 12 pieces jea. Macam harga tak logik kan. Dah nama pun premium chocolate. Chocolate ni 100% handmade dan raw chocolate nya diimport dari Belgium. Sebab tu mahal.

Muka tak sabar nak makan chocolate mahal

Dah dapat-dapat ingatkan nak simpan sebab nak bagi family lain rasa jugak tapi tak sempat. Dak Zafran nampak jea kotak chocolate cerise alpha ni, terus minta untuk bukak. Dah bukak, ingatkan makan sebiji jea. Tengok-tengok hampir separuh kotak dia makan. Lastly chocolate ni habis kat kitaorang bertiga jea.Tak sempat nak bagi orang lain rasa.

Ni jea yang sempat ambik gambar sebelum Zafran rampas 

Untunglah Dak Zafran, kecik-kecik nak merasa makan chocolate mahal. Makan chocolate tu pun macam makan smarties jea. Ahaks. Tak apalah Dak Zafran. Dah dapat tu, makan ajelah. Doa-doakan lah mama murah rezeki menang contest yea. especially contest ipong.heh…

Makan pun tak lepas pegang kotak. Nasib baik mama n papa boleh join makan jugak..hehe


To Cerise Alpha, thanks for choosing me as one of your contest winner. Your premium chocolates were so damn delicious. So fell in love with the way all these chocolates melted in my mouth.

Share this:

,

CONVERSATION

4 comments:

  1. Wah.. tahniah kak.. sedapnya coklat.. sy dh la hantu coklat.. nak2 dark coklat

    ReplyDelete
  2. tahniah sis.. :) sedapnya coklat :)

    ReplyDelete