Clay Body Wash Azyma Care │ Gel Mandian Tanah Liat Bantu Atasi Masalah Kulit

Setiap kali mengandung, memang tak boleh lari dari rasa miang-miang pada kulit badan. Paling kemuncak kalau ada kulit badan berpeluh dan ada contact pada pakaian. Dia punya gatal ya ampun kalau dah tak boleh tahan sangat, memang akan garu jea. Kadang-kadang sampai melecet. Orang kata sebab hormon mengandung.

Sampai bilalah kan nak mengaru sampai melecet. Nanti akan mendatangkan kesan buruk Kena fikir cara nak atasi masalah kegatalan ni.


Nak atasi masalah kegatalan, kenalah guna sabun mandi yang bersesuaian. Paling berkesan untuk mengurangkan  kegatalan kulit kena sabun berasaskan tanah liat dan Azyma Care ada mengeluarkan produk mandian berasaskan tanah liat yang namanya Clay Wash Azyma Care.
Tanah liat kaolin yang terkandung dalam Azyma Car Wash Body membantu menyihatkan kulit kerana sifatnya mampu membersih lebihan minyak pada kulit serta menyegarkan.  Selain itu, membantu menstabilkan PH agar ianya sesuai digunakan pada kulit yang sensitive. Sangat sesuailah untuk saya.


Selain tanah liat kaolin, Azymacare Clay Body wash ada mengandungi :-
Ekstrak kamomil - sangat baik untuk anti radang dan ia membantu mengurangkan iritasi pada kulit.

Pati lavender - mempunyai anti keradangan yang membuatkannya sangat bagus untuk membantu menyembuhkan iritasi kulit serta kemerahan akibat daripada kesan matahari.

Ekstrak timun - adalah bahan utama yang sangat berkesan untuk mengekalkan kelembapan kulit kerana ianya mengandungi mineral dan kelembapan semulajadi serta kaya dengan bahan emolien.

Ekstrak aloe vera - boleh mengurangkan iritasi dan keradangan kulit.



Azymacare Clay Body wash tiada mengandungi (bahan yang biasa terdapat pada kebanyakan produk mandian di pasaran):-

Diethanolamin – bahan sangat bahaya yang akan menyebabkan kanser hati.

Paraben - ialah sejenis bahan pengawet yang boleh menyebabkan kanser payudara dan mengalakkan sel-sel kanser untuk merebak.

Pewarna sintetik - adalah bahan kimia yang menyebabkan kesan alahan untuk sesetengah orang.

Silikon - Ia memberi kesan illusi kulit yang cerah, tetapi itu bukanlah kulit yang cerah sebenar seperti yang kita mahukan kerana ia adalah tiruan dan diperbuat daripada plastik.

Lyral – berdasarkan Kesatuan Negara Eropah (EU), penggunaan Lyral (nama dagangan bagi wangian sintetik) boleh memberikan kesan alahan kepada kulit sensitif.

Sumber haiwan – Tiada bahan dari sumber haiwan, hanya berasaskan bahan semulajadi tumbuh tumbuhan dan mineral tanah liat sahaja, justeru ia bersih, halal lagi suci.



Jangan risau tentang kualiti produk ini. Kerana produk ini mempunyai jaminan kerana produk ini dikeluarkan oleh kilang yang mempunyai persijilan sistem pengurusan kualiti seperti
1. GMP (kosmetik)
2. ISO 9001:2015
4. Produk berdaftar dengan NPRA (KKM)


Selain masalah kegatalan, Clay Wash Azyma Care juga bantu masalah kulit lain seperti:

1. Kulit kering dan kusam
2. Ruam-ruam.
3. Parut luka dan kudis.
4. Masalah bau badan.
6. Suburn

 Cepat-cepatlah dapatkan Azymare jika sayangi kulit anda. Nak tahu maklumat lanjut, boleh layari di

url: www.azymacare.com
FB: https://www.facebook.com/azymacareHQ/
Atau hubungi:
http://www.wasap.my/+60197760647/
http://www.wasap.my/+60197760647/
http://www.wasap.my/+60197760647/

Share this:

CONVERSATION

6 comments:

  1. teringin nak cuba haha sebab packaging dia nampak menrik gitu

    ReplyDelete
  2. menarik sangat packaging kaler oren tu ^_^

    ReplyDelete
  3. macam menarik jer produk azyma ni. sesuai digunakan untuk anak-anak tak?

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi share info menarik ni :-)

    ReplyDelete
  5. sesuai juga untuk sunburn ya? wahh bestnyaa! bagus lah guna sebab cuaca pun kekadang boleh tahan terik juga kan haha

    ReplyDelete
  6. Eminem is an American songwriter, rapper, record producer and an actor. Hе hаѕ also bееn dеѕсrіbеd аѕ оnе оf thе grеаtеѕt hір-hор аrtіѕtѕ оf аll tіmе, оnе оf thе grеаtеѕt rарреrѕ оf аll tіmе аnd was lіѕtеd іn Rоllіng Ѕtоnе lіѕt оf 100 grеаtеѕt аrtіѕtѕ оf аll tіmе аt number 83. Here are a few more interesting facts and Eminem net worth you might not have known.

    ReplyDelete