All About Godiks Family’s Hatyai Tour │ Shopping At Asean Night Bazaar, Hat Yai

Asean Night Bazaar adalah tempat membeli-belah barangan cenderamata. Semua jenis barangan ada dijual di situ. Dari pakaian hinggalah barangan elektrik.



Asean Night Market ni target customernya adalah tourist especially dari luar negara. Tempatnya agak proper lah. Ada semua kemudahan dan agak bersih. Di tingkat dua ada food court. Gerai makanan halal pun boleh didapati di situ.



Hasil shopping saya just jam tangan ultraman untuk Dak Zafran. Momentum shopping dah hilang sebab dah kepenatan dengan konvo Mus.



Nasiblah Asean Night Bazaar yea, jadi destinasi terakhir kami. Mood shopping hilang. Tunggu masa nak landing kat hotel jea ni.  Kalau jadi destinasi pertama dengan badan bertenaga, mau macam-macam shopping. Tapi berbeza dengan uwan, farid and family. Depa shopping sakan. Berbeg-beg tengok hasil shopping.



Apapun, Asean Night Bazaar adalah tempat yang menarik untuk shopping terutamanya barangan souvenir.

Continue reading next story by clicking ALL ABOUT GODIKS FAMILY’S HATYAI TOUR│ BREAKFAST AT DIMSUM CHABURA, HATYAI 

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Blogwalking..

    Jemput ke channel Youtube qiya da jangan lupa subscribe ye.. tq

    https://youtu.be/mWyvV3XE41k

    ReplyDelete
  2. perghhh mesti rambang mata nak beli mana kann. nampak macam besauu hehehhee.

    jemput baca: http://www.sayidahnapisah.com/2020/02/nak-rombak-bloglist-siapa-nak-masuk-meh.html :)

    ReplyDelete
  3. Trip Haatyai patut bulan ni..SA cancel semua...dah la semua dah booking....

    ReplyDelete