Starbucks Belanja Chocolate Tuxedo Cake Sempena Hari Jadi

Terasa diri medsos famous sangat bila Starbuck hadiahkan sepotong cake sempena harijadi. Dapat pilih mana-mana kek yang ada kot. Perghh terasa level level Kek Nis.


Ok tampar pipi kiri dan kanan. Perasan bebenor. Setakat follower medsos baru capai 1k, ada hati tu nak sama level Hanis Zalikha. Kau sapa nak sama kan dengan Hanis Zalikha. haha



Memang betul Starbuck beri sepotong cake for free sempenan birthday. Tapi bukan sebab follower ramai, atau famous amos or selibrityla. Starbuck beri percuma kepada pendaftar Starbuck Mobile Apps atau pemegang kad starbuck. 


Ada dua-dua atau salah-satunya memang akan beri kek percuma sempena hari jadi. Email mengatakan boleh redeem akan dihantar pada awal bulan hari jadi seperti di bawah. Kek boleh diredeem sehingga akhir bulan hari jadi.


 

Keknya of courselah sedap. Budak dua ketul lah yang makan sampai habis. Ok, tahun depan pulak redeem birthday cake di Starbuck lagi. hehe.

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. wahhh sedapnya saya tak pernah lagi beli starbuks hehehheehe

    ReplyDelete
  2. tetap seronok kannnn walaupun 1 piece.. sedap tu..
    lama x makan kek starbucks.. lama x pi singgah pun. pkp nye pasal..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya!!! Cik TK tak pernah beli starbucks lagi, so tak tahu apa rasanya. tapi mesti sedap kan...! Seronoknya!!

    ReplyDelete

  4. Izin promo ya Admin^^
    bosan tidak ada yang mau di kerjakan, mau di rumah saja suntuk,
    mau keluar tidak tahu mesti kemana, dari pada bingung
    mari bergabung dengan kami di ionqq^^com, permainan yang menarik
    ayo ditunggu apa lagi.. segera bergabung ya dengan kami...
    add Whatshapp : +85515373217 ^_~ :))

    ReplyDelete